In 1980 studeerde ik af als creatief therapeut beeldend op de hogeschool Middeloo in Amersfoort.

Sindsdien heb ik dertig jaar gewerkt als creatief therapeut binnen de gezondheidszorg in verschillenden instellingen in de GGZ, verslavingszorg en ouderenzorg.

Daarnaast heb ik diverse bijscholingen gevolgd waaronder Dialectische Gedragstherapie (DGT), Motiverende gespreksvoering,Mentalisation Based Treatment (MBT), Emerging Body Language (EBL) en Middelen, verslaving en psychiatrie. Ik ben specialist op het gebied van emotieregulatie en als co-behandelaar bij traumaverwerking. 

Momenteel volg ik de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach aan de kleini Tiki.

Na jarenlange ervaring als werknemer heb ik besloten om mijn eigen praktijk te starten als creatief therapeut en coach. Ik heb in de afgelopen jaren ervaren dat deze manier van hulpverlenen het verschil kan maken binnen de behandeling van zeer diverse problematiek.

Mijn visie: werken vanuit de mogelijkheden , versterken van eigen kwaliteiten door onder andere inzicht om  vervolgens zelf weer het heft in eigen handen te nemen.

Het werken met creatieve middelen kan daarbij helpend zijn.

De mens is van nature een scheppend, creatief wezen. Schilderen, tekenen of boetseren zijn activiteiten die je kunnen helpen verder te komen en je te ontwikkelen. Het beeldend werken kan helpend zijn om weer in contact te komen met jezelf en een nieuwe balans te vinden. 

Ik werk zelf graag beeldend. Ik schilder, maak art-journals, collages en werk met klei. Beeldtaal is universeel en van alle tijden!